Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

april 2018

De Rechter 25 jaar – Tentoonstelling Nederlands Stripmuseum Groningen

28 april - 9 september
Nederlands Stripmuseum Groningen Groningen,

Van 28 april tot en met 9 september 2018 staat de krantenstrip De Rechter centraal in een tentoonstelling in het Nederlands Stripmuseum in Groningen.

Meer weten »

juni 2018

De Generaal en Peter de Smet – Tentoonstelling Groningen

23 juni - 18 november
Nederlands Stripmuseum Groningen Groningen,

Van 23 juni tot en met 18 november is in Groningen een overzichtstentoonstelling over Peter de Smet en zijn bekendste strip De Generaal te zien.

Meer weten »

juli 2018

Ant-Man and the Wasp – Marvel Film Release Nederland

18 juli - 25 juli

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe avonturen van de Marvel superhelden: Op 18 juli komt de film Ant-Man and the Wasp uit in Nederland..

Meer weten »

Hotel Transylvania 3 – Animatiefilm Release Nederland

25 juli

Op 25 juli komt Hotel Transylvania 3 uit in Nederland. Het is het derde deel in de animatiereeks van regisseur Genndy Tartakovsky over een Dracula en zijn monsterhotel. In dit deel gaan Dracula en zijn dochter Mavis, samen met de hele monster- en mensenfamilie vakantie vieren op een luxueus Monster Cruiseschip. Op het schip valt Dracula als een blok voor de mysterieuze kapitein Ericka. Maar is dat wel zo verstandig? Hotel Transylvania 3 belooft weer een mix van grappen en…

Meer weten »

november 2018

Blake en Mortimer deel 25 – Stripverhaal

16 november

Al nieuwsgierig naar Blake en Mortimer 25? In november komt het langverwachte nieuwe deel uit van de bekende strip. Deze keer wordt het getekend door het Nederlandse duo Teun Berserik en Peter van Dongen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen