Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juli 2018

Ant-Man and the Wasp – Marvel Film Release Nederland

18 juli - 25 juli

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe avonturen van de Marvel superhelden: Op 18 juli komt de film Ant-Man and the Wasp uit in Nederland..

Meer weten »

Hotel Transylvania 3 – Animatiefilm Release Nederland

25 juli - 1 augustus

Op 25 juli komt Hotel Transylvania 3 uit in Nederland. Het is het derde deel in de animatiereeks van regisseur Genndy Tartakovsky over een Dracula en zijn monsterhotel. In dit deel gaan Dracula en zijn dochter Mavis, samen met de hele monster- en mensenfamilie vakantie vieren op een luxueus Monster Cruiseschip. Op het schip valt Dracula als een blok voor de mysterieuze kapitein Ericka. Maar is dat wel zo verstandig? Hotel Transylvania 3 belooft weer een mix van grappen en…

Meer weten »

augustus 2018

The Happytime Murders | Film Premiere Nederland

23 augustus

Op 23 augustus komt in Nederland The Happytime Murders uit. De misdaad-poppenfilm belooft een kijkje in Sesamstraat als er geen kinderen in de buurt zijn..

Meer weten »

september 2018

Comic Con Amsterdam 2018

1 september - 2 september

Op 1 en 2 september 2018 vindt Comic Con Amsterdam 2018 plaats in de RAI. Wat is er dit weekend allemaal te doen?

Meer weten »

Stripfestival Breda 2018

29 september - 30 september

Het Stripfestival Breda 2018 vindt plaats op 29 en 30 september in Breda. Dit jaar is er speciale aandacht voor de strip Agent 327 van Martin Lodewijk..

Meer weten »

oktober 2018

Venom – Film Premiere Nederland

4 oktober

Op 4 oktober gaat in Nederland de superheldenfilm Venom in première. In dit artikel vind je de trailer en gaan we in de op de geschiedenis van Venom.

Meer weten »

Heinz de Film – Animatiefilm (Publieks Premiere op PAFF)

13 oktober

Heinz de Film is een nieuwe animatiefilm over de stripkat Heinz. Hij gaat in oktober 2018 in voorpremière op het Parool Film Fest,

Meer weten »

november 2018

Suske en Wiske Boemerang – Stripverhaal

7 november

Op 7 november komt Suske en Wiske door Conz en Dupré uit. Het is na Cromimi het tweede stripalbum in de Suske en Wiske hommage reeks..

Meer weten »

Blake en Mortimer deel 25 – Stripverhaal

23 november - 5 december

Al nieuwsgierig naar Blake en Mortimer 25? In november komt het langverwachte nieuwe deel uit van de bekende strip. Deze keer wordt het getekend door het Nederlandse duo Teun Berserik en Peter van Dongen.

Meer weten »

Thorgal 36: Aniel – Stripverhaal

23 november - 30 november

Op 23 november 2018 komt Thorgal 36 uit. Het langverwachte nieuwe deel uit de Thorgal serie heet 'Aniel' en komt hier samen met de Thorgal zijreeksen...

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen