Modest Heroes Nieuwe Anime van Studio Ponoc

0 Posted by - 7 juli 2018 - Nieuws

Studio Ponoc heeft een trailer gepubliceerd van Modest Heroes, de nieuwe anime van de animatie studio.

modest heroes

Modest Heroes is een compilatiefilm, die zal bestaan uit drie kortere en losstaande anime films:

Kanini en Kanino is een 15 minuten durend verhaal over een broer en zus in een onderwateravontuur.  De tweede korte film heet Samurai Egg en gaat over een moeder en haar zoon.De derde film heet Invisible en gaat over een eenzame onzichtbare man.

Dit is de trailer van de film:

Studio Ponoc is een animatie studio die in 2015 werd opgericht door een voormalig producten van Studio Ghibli van Hayao Miyazaki. Veel oude medewerkers van Studio Ghibli zijn intussen meegegaan naar de nieuwe studio en werken nu aan verschillende nieuwe projecten. De eerste anime die werd geproduceerd door Studio Ponoc is Mary and the Witch’s Flower. Dit is de trailer van die film:

Modest Heroes komt later dit jaar uit in de Japanse Bioscoop.

update 14 augustus 2018: Intussen is er ook een tweede trailer voor Modest Heroes verschenen. Klik hier om die trailer te bekijken.

Lees Meer!