Nieuws

Update over Nieuwe Kuifje Film

Peter Jackson heeft onlangs een update gegeven over de nieuwe Kuifje film.

Kuifje Film

Peter Jackson is de beoogde regisseur van de nieuwe Kuifje film, die al langere tijd op zijn agenda staat.

In een interview met de website Polygon zegt Jackson dat hij nog steeds van plan is om Tintin 2 te maken. Hij moet alleen nog even de tijd vinden om het script te schrijven. Jackson is befaamd en berucht om zijn lange lijst met geplande filmprojecten, al lijkt hij in het interview toch erg enthousiast te zijn over deze film.

Er gaan al geruimte tijd geruchten dat de nieuwe Kuifje film een bewerking zou worden van het album De Zonnetempel, maar dat staat volgens Jackson nog niet vast. Hij mag zelf een keuze maken voor het album dat hij wil verfilmen. Hij noemt ook het album De Zaak Zonnebloem en het tweeluik Raket naar de Maan / Mannen op de Maan als mogelijkheden.

Jackson hoopt dat hij in de komende twee jaar aan het project kan beginnen.

Je vindt het volledige interview met Jackson hier.

 

Lees meer!
Back to top button