Animaties

Hot Tea | Korte Animatie

Hot Tea is een korte animatie over het genieten van een kopje thee.

Hot Tea

Iedereen die zich wel eens gewaagd heeft aan een meditatie of mindfulness oefening, weet dat daar verrassend vaak kopjes thee in voorbijkomen. Zo’n oefening draait vaak om het heel bewust zetten en drinken van een kopje thee. Als je je volledig concentreert op de handelingen en de geuren en smaak, ga je helemaal op in het moment.

De jongen in de korte animatie Hot Tea is wel heel bedreven in het beleven van zijn theemoment. Hij raakt behoorlijk in extase. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat het hier om een wel heel speciale kruidenthee gaat..

Deze fraaie animatie van Marcel Tighelaar weet in ieder geval met tamelijk beperkte middelen en een warm kleurenpalet, heel mooi een intens gevoel van genot over te brengen.

Bekijk op deze pagina meer werk van Marcel Tigchelaar.

 

Lees meer!
Back to top button