Nieuws

Nieuwe Tom en Jerry film in de maak

In 2021 komt er een nieuwe Tom en Jerry film uit.

nieuwe Tom en Jerry film

De film wordt een combinatie van live action en animatie. Deze vorm hebben we de laatste jaren niet heel vaak gezien, maar was in de vorige eeuw tamelijk populair. Een bekende film in deze vorm is Who Framed Roger Rabbit uit 1988 en Space Jam uit 1996. Veel eerder produceerde Disney verschillende films in deze vorm, zoals Mary Poppin in 1954.

In de nieuwe Tom en Jerry film zet Jerry een hotel op stelten, waarna Tom wordt ingeschakeld om de muis te pakken te krijgen. Wie de oude animatiefilms kent, weet dat dat tot allerlei capriolen gaat leiden. De animatie van de kat en de muis ziet er vertrouwd uit. Het is te hopen dat de combinatie met live action ook goed uitpakt.

Dit is de trailer van de film:

 

Lees meer!
Back to top button