NieuwsTrailers

Nieuwe Trailer voor Anime Belle

De anime Belle is de nieuwe film van de Japanse regisseur Mamoru Hosoda. anime Belle

Hosoda is bekend van onder andere Mirai, Wolf Children en Summer Wars.

Belle gaat over Suzu, een 17-jarig meisje dat samen met haar vader op het platteland woont. Haar moeder is overleden toen ze nog jong was. Toen haar moeder nog leefde, zong ze veel samen met haar. Maar na haar dood kon ze niet meer zingen en sloot ze zich af van de wereld.

Sinds kort heeft Suzu, de online wereld van U ontdekt. Hier kan ze als haar alter ego ‘Belle’ meer zichzelf zijn dan in de echter wereld. Ze kan er ook weer zingen en muziek schrijven. Als ze langzaam maar zeker bekend wordt in de wereld van U staat er plotseling een mysterieus wezen in de vorm van een draak voor haar neus.

Er is nu een nieuwe trailer voor de film verschenen, die er in ieder geval alvast beeldschoon uitziet:

Eerder verscheen al een kortere teaser van de film:

De anime Belle komt in juli 2021 uit in de Japanse bioscoop en komt daarna ook naar de VS en Europa.

Lees meer!
Back to top button