NieuwsTrailers

Nieuwe Trailer voor Pixar animatie Luca

Op 18 juni 2021 komt de nieuwe Pixar animatie Luca uit.

Pixar Animatie Luca

Luca is een film over een jongen die samen met zijn beste vriend een onvergetelijke zomer beleeft in een prachtige badplaats aan de italiaanse Riviera. Maar al het plezier wordt bedreigd door een groot geheim. Luca is in werkelijkheid een zeemonster uit de zee.

De film zou in de zomer van 2021 eerst in de bioscoop verschijnen en daarna op Disney Plus. Hij verschijnt nu in ieder geval in de zomer op Disney Plus. Het is nu nog niet zeker of de film ook in de bioscoop gaat draaien in verband met de wereldwijde corona maatregelen. De film zal net als Soul afgelopen december verschijnen als een gratis release op Disney Plus. Er hoeft dus niet eerst voor te worden betaald zoals met de live-action verfilming van Mulan het geval was.

Disney bracht de afgelopen week een vrolijke nieuwe trailer uit van de animatie:

Eerder was er al een kortere teaser trailer met de eerste aankondiging van de Pixar animatie Luca:

Lees meer!
Back to top button