NieuwsSlider

Nieuwe Strips voor Maart 2022

Welke strips verschijnen er de komende maand? We maken een keuze uit de nieuwe strips voor maart 2022.

Neptunus 1
Door Léo
Dargaud

Neptunus 1

De Werelden van Aldebaran is de klassieke science fiction reeks van auteur Leo. In tegenstelling tot de meerdere albums in eerdere cycli, zal Neptunus worden afgerond in 2 delen.

Drie jaar na de avonturen die Kim en haar metgezellen hebben beleefd, studeert Manon af als Special Agent van de VN. Tegelijkertijd komt een ruimteschip van onbekende oorsprong plotseling boven onze planeet tot stilstand. Vreemde opschriften in het Engels sieren de toegangsdeur van de luchtsluis van het schip.

Omdat ze geen contact kunnen maken met de UFO, roepen de VN de Special Forces in. Manon wordt samen met een elitetroep op deze gevaarlijke missie gezet.

Nieuwe Garde
Door 57 jonge Nederlandse stripauteurs
Stichting 9e Kunst

nieuwe strips voor maart 2022

Op initiatief van Stichting 9e Kunst laten 57 talentvolle, nieuwe stripmakers uit Nederland en Vlaanderen een fris, veelzijdig, inclusief en aansprekend geluid horen in deze bundeling van 57 nieuwe strips.

Hitlers Laatste Geheim
Door Mathieu Mariolle en Fabio Piacentini
Silvester Strips

Hitlers Laatste Geheim is een ultieme achtervolgingsstrijd tussen Duitse en geallieerde onderzeeërs, aan de vooravond van de koude oorlog.

‘December 1944. Terwijl de afloop van de oorlog stilaan duidelijk wordt verlaat een Duitse onderzeeboot Duitsland, met aan boord datgene wat misschien Hitlers laatste hoop vormt om de oorlog te winnen. Twee geallieerde commando’s gaan het vaartuig achterna: een Brits en een Amerikaans. Maar wanneer de aard van die geheimzinnige vracht duidelijk wordt blijken beide commando’s er verschillende doelen op na te houden…’

De Laatste Draak 1 – Het Jaden Ei
Door Léo Pilipovic en Jean Pierre Péceau
Uitgeverij L

Eerste deel van een fantasy trilogie die zich afspeelt in de tijd van de Kruistochten.

‘Jeanne en haar drakenvrouw zijn op weg naar het Nabije Oosten om onderzoek te doen naar geruchten over een drakenei dat daar gevonden zou zijn. Draga, een Draca-heks heeft van haar Orde dezelfde opdracht gekregen, terwijl Stali, een gevallen drakenvrouw, besluit om naar de Cinque Terre te gaan om daar een inwijdingsritueel te ondergaan dat haar wel eens noodlottig kan worden. Alle pionnen staan op het speelbord en hoewel de spelers nog van niets weten, is het de toekomst van de Orde die op het spel staat.’

Arsene Lupin – De Holle Naald
Door Jérome Felix en Michael Minerbe
Dark Dragon Books

Een nieuwe bewerking van een verhaal over de gentleman-dief Arsene Lupin, die recent ook populair werd dankzij een nieuwe Netflix serie over het personage.

‘Een paar uur voor zijn dood schreef Lodewijk XVI een gecodeerd bericht dat aan Marie-Antoinette het geheim zou onthullen dat de koningen van Frankrijk altijd van vader op zoon hebben doorgegeven. Een eeuw later krijgt Arsène Lupin het perkament in handen dat hij besluit te ontcijferen. Maar wat kan deze tekst over een holle naald verbergen?’

Bovenstaande selectie albums vormt natuurlijk maar een beperkte keuze uit alle nieuwe strips voor maart 2022. Houd onze site in de gaten voor meer nieuws!

Lees meer!
Back to top button