NieuwsSlider

Nieuwe Strips voor Februari 2023

Welke strips verschijnen er de komende maand? We maken een keuze uit de nieuwe strips voor februari 2023.

Nieuwe strips voor februari 2023

De Rode Ridder 277 – Tuan De Barbaar
Door Marc Legendre en Fabio Bono
Standaard Uitgeverij

Nieuwe strips voor februari 2023

Tijdens een zware storm zoekt Johan onderdak in een donjon waar hij gastvrij wordt onthaald door Zigliora. Wanneer ze de volgende dag een rit maken en even uitrusten bij een meer, vallen ze beiden in een diepe slaap waaruit Zigliora niet ontwaakt.

Johan wil weten wat er aan de hand is, maar botst tijdens z’n zoektocht op levende doden, monsterlijke aaseters en uiteindelijk, Tuan de Barbaar.

Thorgal Saga – Vaarwel Aaricia
Door Robin Recht
Le Lombard

Thorgal Vaarwel Aaricia

Vaarwel Aaricia is het eerste deel van een aantal losstaande albums in de Thorgal Saga, die gemaakt worden door verschillende auteurs.

Robin Recht schrijft en tekent in dit eerste deel een verhaal van 112 pagina’s over een oudere Thorgal, die afscheid moet nemen van zijn vrouw Aaricia. Maar zelfs op dit droevige moment, laten de goden hem niet met rust.
Lees onze review van dit album in dit artikel.

Isabelle Avondrood 10 – De Baby van Bultes-Chaumont
Door Tardi
Casterman


In haar tiende en laaste avontuur ontsnapt Isabelle dankzij illustrator Honoré Fia aan het gif van dokter Chou, dat zijn medemens in een hersenloos rund verandert.

Maar ze is nog niet uit de problemen, want een ander gevaar ligt op de loer: explosieve klonen, die er net zo uitzien als Isabelle, blazen zichzelf op naast regeringsfunctionarissen!

Het Kasteel van Miljoenen Jaren 1
Door Richard D. Nolane en Zelico Vladetic
DaedalusHet is 1939. Himmler stuurt een archeologische missie van de Ahnenerbe uit naar Irak.
Deze expeditie, onder leiding van SS-officier Saxhäuser, moet contact zoeken met de plaatselijke bevolking en de komst van een nieuwe wereldorde voorbereiden.

Maar Saxhäuser gaat een geweldige ontdekking doen die de loop van het komende conflict kan bepalen… en zijn eigen leven op verontrustende wijze zal omgooien

Duke 7 – Dit is mijn wereld niet
Door Yves H en Hermann
Le Lombard

In het laatste deel keert Duke terug naar Californië.

Hij heeft zijn doel bereikt. Hij zal Peg eindelijk uit de klauwen van King kunnen bevrijden. Maar zodra hij nog maar een paar stappen in de stad heeft gezet, belandt hij achter de tralies..

Bovenstaande selectie albums vormt natuurlijk maar een beperkte keuze uit alle nieuwe strips voor februari 2023. Houd onze site in de gaten voor meer nieuws!

Lees meer!
Back to top button