AchtergrondNieuws

Ant-Man and the Wasp Previews en Trailers

The Wasp

In aanloop naar de première van de film Ant-Man and the Wasp, plaatste Marvel op Youtube en Instagram een groot aantal nieuwe previews en clips uit de superhelden film.

Dit is allereerst een korte introductievideo van The Wasp, die we ook kennen uit de Marvel Strips:

Dit is een wat langere clip, waarin we meer van een spannende en humoristische achtervolgingsscene zien:

Zoals je kunt zien, wordt er veel gespeeld met het groter en kleiner worden van de hoofdpersonages. In deze film kunnen ook objecten, auto’s en gebouwen van formaat veranderen. In de volgende clip nog meer voorbeelden van dit grappige idee en de manier waarop die scenes werden gemaakt:

In de film wordt een nieuwe tegenstander geïntroduceerd, Ghost.  In dit fragment zie je een vechtscene van dit nieuwe personage met Wasp.

https://youtu.be/_n3Nchs6Ug8

Net als in het eerste deel Ant-Man 1, spelen dieren en mieren ook een rol. Soms als vriend, soms als vijand. Maar in ieder geval met veel humor:

Een van de fragmenten lijkt een hint te geven over de manier waarop de film aansluit op Avengers Infinity War.

https://www.instagram.com/p/BkVW870HpcJ/?taken-by=marvelstudios

Ant-Man heeft in deze clip een droom over het einde van de wereld en dat is een directe verwijzing naar de laatste Avengers film. Intussen zijn er op internet al voldoende artikelen te vinden, die meer over die relatie kunnen vertellen. Als je Ant-Man and the Wasp nog moet zien en dan nog verrast wil worden, kun je die spoilers  beter vermijden.

Als je je geheugen nog een beetje wil opfrissen, voordat je nieuwe film gaat bekijken, hebben we een handige samenvatting geplaatst van het eerste deel, Ant-Man 1, klik daarvoor hier.

 

Lees meer!
Back to top button