Nieuws

De nieuwe Asterix Film

In december 2018 verschijnt een nieuwe Asterix film. De animatiefilm heet Asterix: Het Geheim van de Toverdrank. De film heeft een nieuw en speciaal voor de film geschreven verhaal over Asterix en Obelix en is niet gebaseerd op een van de verschenen stripverhalen.

(update 16/10/2018: Tweede trailer toegevoegd aan het artikel)

Asterix film

De druïde Panoramix raakt geblesseerd door een ongelukkige val. Omdat hij de enige is, die het recept van de geheime toverdrank van de Galliers kent, maakt hij zich zorgen over zijn opvolging. Hij trekt met Asterix en Obelix door Gallië om een geschikte opvolger te vinden.

Dit is de eerste trailer voor de nieuwe Asterix film:

Intussen is er ook een tweede trailer verschenen:

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank verschijnt op 12 december in de Nederlandse bioscopen.

Lees meer!
Back to top button