Heinz Animatiefilm 18 april 2019 in de bioscoop!

0 Posted by - 17 juli 2018 - Nieuws

Het gaat dan toch nog gebeuren! Het stripfiguur Heinz krijgt eindelijk zijn eigen lange animatiefilm.

Sinds 2001 zijn er al plannen om de gag strip over de nukkige kater van René Windig en Eddie de Jong te verfilmen. Op 18 april 2019 is het dan toch echt zover.

Heinz

Dit is de trailer van de film:

Heinz gaat in de film op zoek naar zijn vermiste zoontje Kleine Bever en en passant redt hij de wereld. Dat is wat de officiele website van de film over het verhaal meldt. In de film zullen veel bekenden uit de Heinz strip voorbijkomen, zoals heksen, deurverkopers en tuinkabouters.  In de trailer is te zien dat ook Amsterdam een belangrijke rol speelt in de film.

voorbeeld van de gagstrip

De tekenfilm ging in oktober 2018 in premiere op het Parool Film Fest, dat van 10 tot en met 14 oktober in Amsterdam werd gehouden. Bosbros.com maakte in september bekend dat de film op zaterdag 13 oktober een beperkte publieks premiere zou krijgen en daarna in 2019 in de Nederlandse Bioscopen zal draaien.

Inmiddels is bekend dat de film vanaf 18 april 2019 in de Nederlandse Bioscoop te zien is.

Dit is een sneak preview van de film:

(Dit artikel is op 17 januari 2019 geüpdate met de datum van de bioscooppremiere)

Lees Meer!