Nieuws

San Diego Comic Con 2018 | Nieuws en Trailers

Dit weekend vond San Diego Comic Con 2018 plaats. Zoals ieder jaar worden er tijdens deze beurs heel veel comic en animatie aankondigingen gedaan. We zetten het grootste nieuws en de belangrijkste trailers op een rijtje.

San Diego Comic Con 2018

Het meeste en grootste nieuws kwam dit jaar van uitgever DC en filmdistributeur Warner Bros. met een groot aantal trailers van producties uit de DC superheldenwereld, die vanaf nu de titel ‘Worlds of DC’ meekrijgt.

Niet alleen presenteerden zij een trailer van de Aquaman film, maar onverwachts ook een trailer van de verfilming van Shazam!, een van de andere superhelden comics van uitgever DC.

Daarnaast gaf DC ook een aantal nieuwe trailers vrij van het nieuwe seizoen van hun tv-series The Flash, Legends of Tomorrow en Supergirl, die een compleet nieuwe outfit krijgt aangemeten.

https://youtu.be/Jw30raSbrhE

Extra aandacht was er voor de trailer van de nieuwe DC live action serie Titans. De huidige tekenfilmserie is nogal cartoony, maar de live action variant is een stuk duisterder.

https://youtu.be/QIYzdBAxcM8

Tenslotte had DC ook een aantal nieuwe animatie trailers meegenomen, waaronder een lang fragment van de tv serie Young Justice: Outsiders en de geanimeerde trailer voor de game LEGO DC Super-Villains.

Uitgever Marvel was opvallend afwezig op San Diego Comic Con 2018, maar liet wel een nieuwe clip met de aankondiging van het nieuwe seizoen van Iron Fist zien. Het tweede seizoen gaat op 7 september in première op Netflix.

Netflix vertoonde nu ook een complete trailer van Disenchanted zien. Dit is de nieuwe animatieserie van de makers van The Simpsons. Daarnaast kregen we een teaser van The Dragon Prince, een animatieserie die in september verschijnt.

https://youtu.be/Gp_RnJcb8Ig

Van Nickelodeon kregen we een uitgebreide blik op hun nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles animatieserie.

Grootste verrassing van San Diego Comic Con 2018 was toch wel de aankondiging van nieuwe afleveringen van de animatieserie Star Wars: Clone Wars. Deze serie werd een aantal jaar geleden beëindigd met een cliffhanger, die nu in 12 nieuwe afleveringen een volwaardig vervolg en slot krijgt.

 

 

Lees meer!
Back to top button