Nieuws

Nederlandse Editie Asterix Hommage Album

Distributeur Van Ditmar meldt dat het Asterix Hommage album toch een Nederlandstalige editie krijgt.

Asterix Hommage Album

Het Asterix Hommage album is samengesteld uit hommage tekeningen en gags van een groot aantal internationale striptekenaars. Het verschijnt ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van Asterix en Obelix. Aanvankelijk zou er geen Nederlandstalige editie van dit album verschijnen.

Van Ditmar heeft het volgende (voorlopige) lijstje met deelnemende tekenaars op zijn facebookpagina neergezet:

André Franquin, Anouk Ricard, Arleston & Barbucci, Arthur de Pins, Bastien Vivès, Beja, Bernard Cosey, Blutch, Catel, Catherine Meurisse, Charles Berbérian, Charlie Adlard, Christophe Blain, Cuzor, Dany, Delaf, Derib, Didier Conrad, Emmanuel Guibert, Eric Herenguel, Fabrice Parme, Fabrice Tarrin, Ferri, Flix, Florence Cestac, François Boucq, François Ravard, Frank Cho, Frédéric Jannin, Guy Delisle, Ian Churchill, Jacques de Loustal, Julie Maroh, Kaare Andrews, Kim Jung Gi, Laurent Astier, Les Schtroumpfs, Lewis Adam Hargreaves, Lupano & Cauuet, Margaux Motin, Margerin, Mathieu Sapin, Mawil, Midam, Mikael, Milo Manara, Nob, Philippe Aymond, Philippe Bercovici, Philippe Dupuy, Pierre Alary, Ralph Meyer, Sascha Wüstefeld, Serge Clerc, Sylvain Vallée, Tebo, Terry Moore, Tony Valente, Tronchet, Trondheim, Valérie Vernay, Zep.

Het Asterix Hommage album verschijnt eind 2019, waarschijnlijk in december.

Asterix Hommage Album

Lees meer!
Back to top button