Nieuws

Invincible Comic krijgt eigen Animatie Serie

De Invincible comic van schrijver Robert Kirkman en tekenaar Ryan Ottley krijgt een eigen animatie serie op streamingkanaal Amazon Prime.

Invincible Comic

De Invincible comic van uitgever Image Comic gaat over een jonge superheld, die moet leren omgaan met zijn krachten. De comic staat bekend om zijn humor en expliciet geweld, waarin hij wat verder gaat dan de reguliere superheldencomics van Marvel en DC.

De succesvolle serie verscheen van 2003 tot en met 2018 in 144 afleveringen. Het eerste lange verhaal werd geschreven door Robert Kirkman, die we ook kennen als schrijver van The Walking Dead, en getekend door Corey Walker. Na de eerste 7 afleveringen nam Ryan Ottley het tekenwerk van Walker over.

Het eerste seizoen van de animatie serie krijgt 8 afleveringen en gaat in 2021 in première op streaming kanaal Amazon Prime. Dit is de eerste trailer van de serie:

Lees meer!
Back to top button