Nieuws

Trailer voor nieuwe Asterix en Obelix Game [update 24 aug]

Later dit jaar komt er een nieuwe Asterix en Obelix game uit met de titel: Asterix & Obelix: Slap Them All.nieuwe asterix en obelix game

Zoals de titel al doet vermoeden is het een vechtspel, waarbij zoveel mogelijk Romeinen en andere vijanden in de pan moeten worden gehakt. In tegenstelling tot de laatste games met de Gallische striphelden zal het een 2D game zijn in plaats van een 3D game. Hierdoor blijven de graphics van het spel dichter in de buurt bij de tekeningen van de strips.Nieuwe Asterix en Obelix game

De game wordt uitgebracht door uitgever Microids, die al veel stripgerelateerde games uitbracht, waaronder recent een game over stripreeks XIII en eerder Blacksad. Dit is de eerste trailer met een indruk van de gameplay van het spel:

Update 24 augustus 2021: Dit is de nieuwste trailer van het spel, waarin ook de releasedatum van 25 november 2021 wordt aangekondigd:

Op de website van Microids zijn nog meer afbeeldingen te bekijken van het spel. Microids geeft hier zelf de volgende beschrijving:

Microids is proud to announce the next game in the Asterix franchise! Asterix & Obelix: Slap them All! This 2D beat’em up, in the universe created by René Goscinny and Albert Uderzo, is unveiled today in an action packed video teaser. Get ready to slap left and right before the sky falls on your head!

Be prepared to prove your bravery! Asterix and Obelix: Slap them All! Is set in 50 B.C. Gaul is entirely occupied by the Romans and only one small village of indomitable Gauls still holds out against the invaders. Play as Asterix & Obelix and set sail to the most iconic places in the comic book series while battling Roman legionaries, pirates, brigands and even the dreaded Normans.

Deze nieuwe Asterix en Obelix game komt uit op 25 november 2021 voor PC en alle recente gameconsoles van Nintendo, Sony en Microsoft.

Lees meer!
Back to top button