Achtergrond

Avengers Infinity War en de Marvel Films

Komende week komt de film Avengers Infinity War uit. Maar hoe zat het ook alweer met al die Infinity Stones en superhelden uit de vorige Marvel films?  Gelukkig hebben heel wat websites en fans de afgelopen maanden hun best gedaan om alle gebeurtenissen uit de afgelopen 10 jaar aan Marvel films nog even mooi samen te vatten in handige video’s.

Als je niet veel tijd hebt en toch de belangrijkste gebeurtenissen nog even scherp wil hebben voordat je de nieuwe film bekijkt, dan is deze video wel een aanrader. Binnen 5 minuten weet je weer alles over de verschillende Infinity Stones, in welke films ze voorkwamen en waar ze zich op dit moment bevinden:

Heb je wat meer tijd, dan praat deze fan je nog even bij over alle Marvel Films uit de afgelopen 10 jaar. Hij voegt er nogal wat humor aan toe en deze video is daarom alleen al het bekijken waard:

Wil je met name een update van de laatste paar Marvel films, dan is deze samenvatting een aanrader. In deze video worden ook een paar gebeurtenissen uit de comics samengevat, die Marvel rondom de nieuwe film heeft uitgebracht:

En als bonus tenslotte nog een keer de laatste trailer van Marvel Avengers Infinity War met een vooruitblik op de nieuwe film:

(Update 19 maart 2019:  Intussen zijn we alweer wat verder met het Marvel verhaal. Bekijk hier onze samenvattingen van de vervolgfilms in aanloop naar Avengers: Endgame.)

 

 

Lees meer!
Back to top button