Samenvatting van de Marvel Films voor Avengers: Endgame

2 Posted by - 19 maart 2019 - Achtergrond

Binnenkort kun je Avengers: Endgame gaan bekijken. Maar wat gebeurde er ook alweer in de afgelopen Marvel superhelden films? Bekijk hier de samenvatting van de Marvel Films die vooraf gingen aan Avengers: Endgame.

Samenvatting van de Marvel Films

Waar was Thor aan het eind van Infinity War?  Welke superhelden hebben de film uberhaupt overleefd?  En wat droeg Ant Man and the Wasp ook alweer bij aan het geheel?  Er gebeurt zoveel in de Marvel films dat je het na een tijdje gewoon weer vergeet. Gelukkig zijn er er allerlei websites die het voor je bijhouden, vaak in mooi gemaakte korte filmpjes.

We hebben een aantal handige samenvattingen van de Marvel films voor je bijelkaar gezocht. Let op, deze filmpjes bevatten heel veel spoilers voor de films zelf.

Avengers: Infinity War

In deze korte samenvatting zie je hoe Thanos ook alweer alle Infinity Stones bemachtigde en het gevolg daarvan..

Ant-Man And The Wasp

Al vocht Ant-Man in Avengers: Civil War wel al mee met de andere superhelden, de film Ant-Man and The Wasp staat grotendeels op zichzelf. De verwachting is dat vooral het einde van deze film nog een rol zal spelen in Avengers: Endgame.

Captain Marvel

Captain Marvel is nog maar recent uit, maar de nieuwste superheld uit de Marvel familie zal een grote rol spelen in het vervolg.

Na het bekijken van deze samenvatting van de Marvel films ben je weer enigszins up to date om aan Avengers: Endgame te beginnen.

Wil je nog verder in de geschiedenis van de Marvel Infinity Saga films duiken? Bekijk dan via deze link ons eerdere artikel met de samenvattingen van de films vóór Infinity War.

Of bekijk hier nog een keer de trailer van Avengers: Endgame:

Lees Meer!