3 Nieuwe Comic-film en Animatie Trailers (week 21)

0 Posted by - 23 mei 2018 - Nieuws

Afgelopen week verschenen de trailers van Thundercats roars, de nieuwe komische tv serie van de Thundercats, een stoute poppenfilm van de zoon van Jim Henson en opnieuw een Jungleboek verfilming.

Thundercats Roar is de nieuwe komisch bedoelde tv animatie serie, die gebaseerd is op de originele Thundercats. Het ziet er echt heel anders uit dan de originele serie, maar de makers beloven in deze trailer ook veel actie en avontuur. Het slotdeel van deze trailer ziet er in ieder geval heel dynamisch uit, dus we zijn benieuwd.

 

The Happytime Murders belooft een kijkje in Sesamstraat als er geen kinderen in de buurt zijn. Denk aan seks, geweld, drugs en nog meer seks. In de hilarische trailer is daar in ieder geen enkel gebrek aan.

 

Mowgli van Andy Serkis is opnieuw een verfilming van The Junglebook van Rudyard Kipling. In dit geval gaat het om een verfilming die dichter bij het boek blijft en dus geen zingende en dansende dieren bevat. De beelden in deze trailer lijken in eerste instantie toch wel veel op de Disney verfilming van een tijdje geleden, maar de duistere en ruwere toon maken ons toch nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Lees Meer!