Nieuws

Presentatie Scratches 2 bij Stripdagen Haarlem

Direct voorafgaand aan de opening van de Stripdagen Haarlem zal het tweede deel van het Nederlandse tijdschrift Scratches worden gepresenteerd in Athenaeum Boekhandel in Haarlem. Joost Swarte verzorgt op 25 mei om 17:30 de presentatie en er zullen een groot aantal internationale stripmakers aanwezig zijn om te signeren.

Scratches is een Engelstalig tijdschrift onder redactie van Joost Swarte met daarin het beste werk van Nederlandse en internationale stripmakers. In dit deel zijn dat onder anderen Joost Swarte, Charles Burns, Brecht Evens, Typex, Erik Kriek, Blexbolex, Wasco en vele anderen.

Meer informatie over de presentatie en het tijdschrift vind je hier.
En bekijk hier onze uitgebreide vooruitblik op de Stripdagen Haarlem 2018.

 

Lees meer!
Back to top button