Nieuwe Jeremiah 38 komt uit in oktober

0 Posted by - 11 juli 2020 - Nieuws

De nieuwe Jeremiah 38 van stripmaker Hermann heet Gesnapt? en komt uit in oktober 2020.

Nieuwe Jeremiah 38

Het nieuwe deel is alweer het 38e deel uit de langlopende post-apocalyptische stripreeks. Het verhaal krijgt van de uitgever de volgende omschrijving mee:

‘In Bend Yellow, midden in de woestijn, wachten Jeremiah en Kurdy op een bus om hen naar de stad te brengen. Maar als die aankomt, zijn ze getuige van een familiedrama. Twee broers te paard komen hun zus Jenny halen. Zij is gevlucht met Palomino, haar geliefde, die ter plaatse wordt gedood. Tijdens het gevecht hebben ze het over een mysterieus verhaal over smaragden en al snel zijn alle passagiers op de hoogte. Onze twee helden zijn nooit te beroerd om een dame in nood te hulp te schieten en het tweetal werpt zich op als beschermers van Jenny. Zij is erg energiek en eigenzinnig, en vooral ook heel sexy onder haar groene pruik. Ze slaan samen op de vlucht en komen al snel meer te weten over wie haar achternazit, en dat zijn niet alleen haar broers. De veiligste schuilplaats blijft Hell, de wijk waar alle marginalen en outlaws van de stad zich schuilhouden…’

update 11-10-2020: Intussen is het album verschenen, lees hier onze review.

Lees meer!