Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Suske en Wiske 352: Team Krimson | Stripverhaal

16 juni 2020

Op 16 juni 2020 komt Suske en Wiske 352: Team Krimson uit.

Suske en Wiske 352

Het avontuur speelt zich af in Blankenbergen.  Suske en Wiske komen opnieuw hun aartsvijand Krimson tegen. Of is hij deze keer juist een medestander?

Standaard Uitgeverij geeft de volgende beschrijving van het verhaal:

‘Opa Snor is opgenomen in het sanatorium De Blanke Bergen aan zee. Hij lijdt aan een vreemde ziekte. Hij maakt er kennis met Adeline, een oudere dame die toevallig aan dezelfde aandoening lijdt. Tot hun verbazing blijkt deze vrouw de moeder van Krimson te zijn. Wanneer duidelijk wordt dat de levensbedreigende ziekte enkel kan worden genezen met een peperduur medicijn, lijkt de situatie uitzichtloos. Bovendien wordt het genezende serum geproduceerd door Clover, een machtig zakenimperium dat er een nietsontziende manier van werken op nahoudt.

Er zit voor onze vrienden niets anders op dan het medicijn te stelen en daarvoor slaan ze de handen in elkaar met hun aloude aartsvijand Krimson…’

Meer weten over dit album en alle andere uitgaven in het jaar dat Suske en Wiske 75 jaar bestaan? Lees dan dit artikel met een vooruitblik voor Suske en Wiske in 2020.

Gegevens

Datum:
16 juni 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Nederland
Nederland