Urbanus strip centraal bij Strips op de Markt 2018 in Gouda

0 Posted by - 13 april 2018 - Nieuws

De Urbanus strip van Willy Linthout staat centraal bij Strips op de Markt in Gouda op zondag 6 mei. Willy Linthout zal samen met zijn assistent Steven de Rie als hoofdgast aanwezig zijn bij het Festival.

Het nieuwste Urbanus deel (nr 178) zal worden aangeboden met een speciaal voor de gelegenheid gemaakte prent in beperkte oplage.Willy Linthout tekende ook het etiket van de 2018 editie van het Gouds Stripbier, dat tijdens het evenement verkrijgbaar is. Daarnaast is er een speciale tentoonstelling over de Urbanus strip te bezichtigen.

 

Er zullen nog veel meer auteurs en tekenaars aanwezig zijn op de markt in Gouda, zoals Eric Heuvel (January Jones), Gerard Leever, Martin Lodewijk (Agent 327), Romano Molenaar (Storm).

Zie voor meer informatie en het complete programma de website van het evenement.

 

Lees meer!