Nieuwe Strips voor Augustus 2020

0 Posted by - 2 augustus 2020 - Nieuws

Welke strips verschijnen er de komende maand?  We maken een keuze uit de nieuwe strips voor augustus 2020.

Suske en Wiske 353 – Het Gewiste Wiske
Door Willy Vandersteen
Standaard Uitgeverij

In het nieuwe Suske en Wiske album Het Gewiste Wiske keert De Zwarte Madam terug met een plan om de mensheid een flinke loer te draaien. Samen met Lange Wapper en Kludde ontvoert ze Sus Antigoon, die haar moet helpen hoofd van de Spokenbond te worden. Als Wiske achter de plannen komt, wist De Zwarte Madam haar geheugen.

 

Vrouwen in het Wit 42 – Hartkwa(a)l
door Bercovici en Cauvin
Dupuis

nieuwe strips voor augustus 2020

Op het moment dat het ziekenhuispersoneel het erg druk heeft, verschijnt deel 42 van Vrouwen in het Wit. Verwacht veel grappen over dokters en patienten inclusief een grote dosis sarcastische humor. Deel 42 is het laatste deel van de langlopende reeks, die hierna wordt stopgezet.

 

In Golven
Door AJ Dungo
Casterman

In Golven is een graphic novel van surfer en illustrator AJ Dungo. Het boek is een eerbetoon aan zijn overleden partner en de surfsport. In Golven beschrijft hoe zijn partner kanker kreeg en hoe zij samen de strijd aangaan tegen de ziekte en welke rol het surfen hierbij heeft gespeeld.

 

Conan 6 – Schaduwen in het Maanlicht
Door Virginie Augustin
Glénat

Dit is deel 6 uit de Conan hommage reeks, waarin bekende auteurs een verhaal van Robert E Howard bewerken. Deze keer is het de beurt aan Virginie Augustin, bekend van o.a. Alim de Leerlooier. Conan redt een slavin van haar meester en vlucht met haar naar een duister eiland met vreemde ruines die bezeten zijn door magie. Het paradijselijke vluchtoord verandert al snel in een verstikkende cel.

 

Mutations deel 2
Door Leo, Jamar en Simon
Dargaud

De Mutations reeks is het vervolg op het vijfdelige Mermaid Project. Ook in deze reeks weet Leo, waarvan we recent het laatste deel van Amazonia bespraken, een bijzondere wereld neer te zetten. In dit geval gaat het om de toekomst van onze aarde. In het tweede deel van Mutations onderzoeken Romane Pennac en Brahim El Malik mysterieuze aanvallen op walvisachtigen in opdracht van de VN. Ze reizen de wereld rond en komen in aanvaring met een extremistische groep, Het Witte Leger.

Bovenstaande albums vormen natuurlijk maar een beperkte keuze uit alle nieuwe strips voor augustus 2020. Houd onze site in de gaten voor meer nieuws.

Lees meer!