Nieuws

Nieuwe Strips voor Februari 2021

Welke strips verschijnen er de komende maand?  We maken een keuze uit de nieuwe strips voor februari 2021.

Suske en Wiske 356 – De Fluitende Olifant
Door Willy Vandersteen
Standaard Uitgeverij

Nieuwe Strips voor februari 2021

In Suske en Wiske 356 wil professor Barabas onze vrienden trakteren op een ticket voor de eerste treinrit in België. Zijn over-over-overgrootmoeder Miranda was één van de machinisten.

In het verleden aangekomen, moeten ze een aanslag op de trein voorkomen. Als dat niet lukt, wordt professor Barabas misschien nooit geboren.

 

XIII 27 – Geheugen Opgeladen
Door Yves Sente en Iouri Jigounov
Dargaud

Nieuwe Strips voor februari 2021

In deel 27 staat Jason Maclaine, ofwel XIII, klaar om op de Paus te schieten bij zijn officiele bezoek aan Washington. Hij hoopt zo zijn vrienden te redden. Na zijn actie breekt er grote paniek uit en de Mayflower Stichting neemt de macht over. Nu moet alleen Jason Maclaine nog worden geherprogrammeerd om al hun bevelen op te volgen.

 

Agent 212 30 – Een Zware Dobber
Door Daniel Kox en Raoul Cauvin
Dupuis

In het 30e deel beleeft agent 212 weer nieuwe hilarische avonturen. Zoals gebruikelijk lopen zijn missies weer uit op grote catastrofes

 

Je Moeder!
Door Typex
Nijgh & Van Ditmar

In Je Moeder! worden de stripcolumns gebundeld, die stripschapprijswinnaar Typex afgelopen jaar maakte voor De Volkskrant. In deze autobiografische strips beschrijft Typex op een humoristische de bijzondere relatie met zijn moeder tijdens de uitbraak van het Corona Virus.

 

Duke 5 – Je bent een Pistolero
Door Hermann en Yves H.
Dupuis

Duke is een getormenteerd man. Naast hulpsheriff van een klein dorpje, overtuigd van het morele aspect van zijn missie, is hij ook een eliteschutter die niet vies is van wat geweld. Wanneer er een conflict uitbreekt tussen mijnwerkers en grondbezitters, moet Duke een kant kiezen.

Hij neemt zijn toevlucht op wat hij het beste kent, en het meeste vreest: zijn wapens. Peg is gekidnapt door twee bruten in dienst van een buitenlandse opdrachtgever. Duke gaat hen opsporen, maar hij weet dat hij zelf wordt achternagezeten door een troep soldaten. Een dodelijke achtervolging in de Far West barst los.

 

Bovenstaande albums vormen natuurlijk maar een beperkte keuze uit alle nieuwe strips voor februari 2021. Houd onze site in de gaten voor meer nieuws!

Lees meer!
Back to top button