Nieuws

Nieuwe Thorgal, de Jonge Jaren deel 9

Thorgal de Jonge Jaren deel 9 komt uit in april.

Thorgal De Jonge Jaren deel 9

Het album heet De Tranen van Hel. Het nieuwe album is geschreven door scenarist Yann en de tekeningen zijn wederom van Roman Surzhenko. Surzhenko tekende tot nu toe alle delen uit deze spin-off reeks.

Het achtste deel uit de reeks, Twee Bastaards, was oorspronkelijk bedoeld als het einde van deze spin-off reeks. Maar na het succes van de eerdere delen, zie ook onze review, werd besloten om voorlopig door te gaan.

In Thorgal de Jonge Jaren deel 9 proberen Thorgal en Aaricia te ontsnappen aan de wraak van koning Harald. Ze gebruiken hiervoor de drakar van Sveyn. De tocht duurt niet lang, want ze lijden schipbreuk en komen terecht op een vreemd eiland. Als ze op zoek gaan naar drinkwater komen ze terecht in de ruïnes van een oude stad, waar ze een groot gevaar tegemoet gaan.

Dit is de coverafbeelding van De Tranen van Hel:

Dit zijn de eerste fragmenten uit de Franse versie van het album, die op een Franstalig forum verschenen:

Het nieuwe album komt uit op 7 april 2021.

Update 18 april 2021: inmiddels is het album uitgekomen. Lees onze review in dit artikel.

Lees meer!
Back to top button