Nieuws

Nieuwe Strips voor November 2022

Welke strips verschijnen er de komende maand? We maken een keuze uit de nieuwe strips voor november 2022.

Nieuwe strips voor november 2022

De Avonturen van Lucky Luke 10 – De Ark van Rataplan
Door Jul en Achdé
Lucky Comics

nieuwe strips voor november 2022

In dit nieuwe album heeft een dierenbeschermer een toevluchtsoord voor dieren opgezet in Cattle Gulch. Rataplan wordt het boegbeeld van dit oord, waar plaatselijke bewoners verplicht worden om een vegetarisch dieet te volgen en dieren te beschermen.

Dat klinkt heel idealistisch en dat is het ook, totdat Rataplan een voorraad goud ontdekt..

Thorgal 40 – Tupilaks
Door Yann en Vignaux
Le Lombard

Tupilaks is het afsluitende vervolg op het album Neokora, waarin Thorgal meer ontdekkingen deed over zijn buitenaardse afkomst.

‘Terug op het schip van zijn afkomst, moet Thorgal het opnemen tegen Neokora, een kunstmatige intelligentie die vastbesloten is om de Atlantische heerschappij te herstellen…’

Suske en Wiske Hommage – De Verdwenen Joker
Door Ronald Grossey en Dirk Stallaert
Standaard Uitgeverij

Dirk Stallaert tekent deze nieuwe hommage op een scenario van Ronald Grossey, die in het verleden aan verschillende Suske en Wiske projecten meewerkte.

Het verhaal speelt zich af rondom de Wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel. Lambik komt in het bezit van een kaartspel waarin een aantal kaarten ontbreken. Als het kaartspel wordt gestolen, ontwikkelt zich een spannend avontuur met Amerikaanse geheim agenten en Russische spionnen.

Lees meer informatie over De Verdwenen Joker en alle andere Suske en Wiske uitgaven in 2022 in ons uitgebreide overzichtsartikel.

Het Rotterdam van Agent 327
Door Pol Habraken en Martin Lodewijk
Uitgeverij
L

Dit album is geen nieuwe strip, maar achtergrond album waarin de uit Rotterdam afkomstige Martin Lodewijk een uitgebreide toelichting geeft op alle locaties waar Agent 327 zijn Rotterdamse avonturen beleefde: Odeon, de omgeving van de Hef, de Kuip, de Euromast, Diergaarde Blijdorp en Hotel New York, en dit is nog maar een bescheiden greep.

Het boek bevat uitgebreide illustraties en herinneringen en anekdotes over de jeugd van Lodewijk en de geschiedenis van Rotterdam.

De Smurfen 41 – De Verloren Kinderen
Door Studio Peyo
Standaard Uitgeverij

De Smurfen beschermen een groep weeskinderen die door een gewetenloos echtpaar worden uitgebuit.

Om de daders te ontmaskeren moet Grote Smurf zich uitgeven als het hoofd van een duistere smokkeloperatie..

Onder de Kiezels Schuilt het Strand
Door Pascal Rabaté
Concerto Books

In de nieuwe Graphic Novel van Pascal Rabaté verblijven de toekomstige studenten Albert, Francis en Edouard aan het eind van de zomer van 1963 nog even in de badplaats Loctudy. Op een avond ontmoeten ze op het strand de knappe jonge Odette, die hen overhaalt om in te breken in de verlaten zomerhuisjes van de badplaats.

In de ban van haar schoonheid zien ze de valstrik niet aankomen..

Bovenstaande selectie albums vormt natuurlijk maar een beperkte keuze uit alle nieuwe strips voor november 2022. Houd onze site in de gaten voor meer nieuws!

Lees meer!
Back to top button