Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blake en Mortimer 27 – De Schreeuw van de Moloch | Stripverhaal

25 november 2020

Op 25 november 2020 verschijnt de nieuwe Blake en Mortimer 27 – De Schreeuw van de Moloch.

De Schreeuw van de Moloch

De Schreeuw van de Moloch is het vervolg op Blake en Mortimer 22, De Septimus-Golf. Dat album werd geschreven door Jean Dufaux. Hij zal ook het scenario voor dit album schrijven.

Ook dit keer wordt het album getekend door een duo, Christian Cailleaux en Étienne Schréder. Christian Cailleux is een nieuwkomer voor de reeks, maar Étienne Schréder verzorgde al het inktwerk voor Blake en Mortimer deel 20, 22 en 23.

 

De inhoud van het verhaal is als volgt:

In deel 27, De Septimus-golf werd de dreiging van het buitenaardse toestel ‘Orpheus’ afgewend door het heldhaftige offer van kolonel Olrik. Sindsdien is hij opgesloten in een psychiatrische inrichting.

Terwijl Mortimer zijn oude vijand weer bij zijn verstand probeert te brengen, ontdekt hij dat er nog een Orpheus bestaat. Aan boord van een vrachtschip dat is omgebouwd tot een geheim laboratorium, ontdekt Mortimer de vreemde piloot van dit buitenaards tuig. Het is een mensachtige alien, die door de wetenschappers ‘Moloch’ wordt genoemd, naar de Bijbelse afgod.

Maar de reacties van deze Moloch en de hiërogliefen die hij achterlaat, doen het ergste vrezen. De Britse hoofdstad is alweer in gevaar. Tenzij Olrik de boel opnieuw redt…

Lees meer informatie over dit album in ons uitgebreide artikel met alle coverafbeeldingen en een aantal previews van de pagina’s.

update 5 december 2020: het album is intussen verschenen, lees onze review hier.

Gegevens

Datum:
25 november 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Nederland
Nederland
Back to top button